Actualitate

Cum va fi vremea la Cluj săptămâna viitoare? Temperaturile cresc, însă ploile continuă

Săptămâna viitoare va aduce la Cluj zile cu temperaturi ceva mai mari, însă ploile și vântul nu vor lipsi.

 

 


Vremea la Cluj în acest weekend aduce ploi, însă temperaturile nu sunt scăzute. Sâmbătă, 3 aprilie, maxima va fi de 12 grade Celsius, șansele de ploaie fiind mari, de 67%. Norii vor acoperi cerul în proporție de 88%, fiind anunțate furtuni cu descărcări electrice. Duminică va ploua timp de două ore, maxima de temperatură fiind de 10 grade. Vântul va sufla cu 11 km/h, însă soarele își va face mai simțită prezența, în comparație cu ziua anterioară.

 


Conform AccuWeather, începutul de săptămână vine cu temperaturi de primăvară și cu mult soare. Astfel, luni, maxima va fi de 13 grade Celsius, șansele de ploaie fiind de 25%. Vântul va sulfa blând, cu doar 9 km/h, cerul fiind predominant însorit.

Marți va fi cald la Cluj, temperaturile ajungând până la 17 grade, iar șansele de ploaie vor fi de doar 5%. Noaptea va aduce însă, ploi cu tunete și fulgere.


Vineri se va încălzi

Ziua de miercuri aduce nori, șansele de ploaie fiind de 25%. Vântul va sufla cu 26 de km/h, maxima zilei fiind de 11 grade.

Joi, 8 aprilie, vremea se va răci, maxima din termometre ajungând la doar 8 grade Celsius. Norii vor acoperi cerul în proporție de 56% și vântul va sufla cu 48 km/h. Noaptea, cerul va fi predominant senin, minima coborând la -1 grad.


Vineri, vremea se mai încălzește la Cluj, maxima fiind de 10 grade, iar vântul va sufla cu 33 km/h. Cerul va fi predominant însorit, șansele de ploaie fiind de 25%.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter