Actualitate

Cozi infernale la benzinăriile din Cluj! Noile restricții au dat peste cap programul clujenilor. FOTO

Cozile infernale au început să se formeze odată cu intrarea în vigoare a noilor restricții. Benzinăriile au fost luat cu asalt de clujenii care nu s-au încadrat cu anumite cumpărături până în ora 18:00.

 

 


Odată cu intrarea în vigoare a noilor restricții, au apărut și cozile infernale, dar nu oriunde, ci la benzinării. De ieri, 28 martie, magazinele au intrat în programul cel nou și s-au închis la ora 18:00. Clujenii, care nu au apucat să își cumpere unele alimente, au încpeut să meargă la benzinării pentru a-și face cumpărăturile.

 


Un clujean a postat o poză pe un grup de Facebook în care a surprins una dintre cozile infernale formate la o benzinării din oraș.

„Shoppingul s-a mutat în Peco!! Înarmați-vă cu răbdare și minim 30 de minute în plus dacă trebuie să alimentați! Foarte inspirați cei de laDepartamentul Situații de Urgență și cei care iau aceste decizii, mai tare încurcă și complică! Urât!”, a postat un clujean pe Info Trafic Cluj.


Noile restricții care au intrat în vigoare de ieri, 28 martie, au dat peste cap programul clujenilor. Magazinele se vor închide la ora 18:00 în fiecare weekend, iar circulația va fi permisă doar până la ora 20:00. În timpul săptămânii, magazinele vor funcționa până la ora 21:00, iar circulația va fi permisă până la ora 22:00.

CITEȘTE ȘI:


Protest împotriva noilor restricții! Peste 100 de clujeni vor ca sălile de sport să rămână deschise. VIDEO/FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter