Actualitate

Intrarea în vigoare a restricțiilor se amână pe duminică. Cîțu: „Operatorii economici vor avea mai mult timp să se pregătească”

Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat că intrarea în vigoare a noilor restricții se amână pe ziua de duminică, 28 martie.

 

 


Cîțu susține că în acest fel operatorii economici care vor suferi aceste schimbări vor avea mai mult timp să se pregătească.

 


Premierul a precizat aceste lucruri într-o postare pe pagina sa de Facebook:

„Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri. Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, am avut o discuție cu domnul Arafat și am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie”, a anunțat Florin Cîțu, premierul României.


Prefectul Clujului a anunțat că magazinele și terasele se închid la ora 18:00, iar circulația va fi interzisă după ora 20:00.

Mai multe detalii despre restricții și aplicarea lor: DOCUMENT. Lista tuturor restricțiilor care au fost decise de Comitetul Național pentru Situații de Urgență

abonare newsletter