Actualitate

Protest anti-restricții în Piața Unirii: „Nu vă fie frică, pandemia pică!”. GALERIE FOTO

Membrii AUR au ajuns până în Piața Unirii cu protestul! Ei au scandat împotriva restricțiilor, chiar dacă situația epidemiologică este din ce în ce mai gravă.

 

 


 

Rectificare: Sâmbătă, 20 martie s-au organizat două proteste în Cluj-Napoca care aveau la bază aceeași idee: Restricțiile impuse în contextul pandemiei să fie anulate. Un protest a fost în fața Prefecturii Cluj și a fost organizat de membrii partidului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), iar celălalt protest a fost organizat de niște simpli cetățeni în Piața Unirii. În materialul de mai jos se prezintă ideea că protestul AUR din fața Prefecturii s-a mutat în Piața Unirii, făcându-se o confuzie. Se pare că protestele au avut organizatori diferiți și nu a existat nicio legătură între cele două.


Știrea inițială:

Protestul AUR împotriva restricțiilor și a vaccinării a ajuns până în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Membrii partitudului și simpatizanți Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR) din Cluj au scandat împotriva restricțiilor și a vaccinării obligatorii, chiar dacă în România vaccinarea nu este obligatorie.


 

Au mers prin oraș cu pancarde care aveau diferite mesaje precum: „Vrem să respirăm, nu să ne mascăm!”; „Nu vă fie frică, pandemia pică”; „STOP vaccinării obligatorii”; „Binele se cheamă abuz”.


La protest au participat câțiva zeci de clujeni, iar totul a fost aprobat de Primărie, membrii partidului publicând chiar și hotărârea prin care li s-a aprobat acest protest.

Între timp, Clujul se află într-o situație gravă din punct de vedere epidemiologic: cazurile COVID-19 sunt într-o continua creștere, secțiile de ATI nu mai au locuri, medicii sunt obosiți iar autoritățile nu mai știu ce măsuri să aplice pentru a stopa răspândirea virusului. Dar cu toate că zilnic avem date cum mor oamenii pe capete din cauza coronavirusului, membrii partidului AUR protestează împotriva restricțiilor și a vaccinări, lucru care este singura noastră șansă pentru a reveni la normalitate.

abonare newsletter