Actualitate

Gestul de milioane a unui șofer CTP și a unui clujean! Au găsit 3.000 de euro în autobuze și i-au înapoiat

Aproape 3.000 de euro au fost găsiți pe scaunele din autobuzele CTP Cluj, într-o singură zi! Un clujean și un șofer de autobuz au adus liniștea și zâmbetul pe fața oamenilor care au crezut că nu își vor mai recupera banii.

 

 


Un șofer de autobuz din Cluj și un client au găsit aproape 3.000 de euro pe scaunele din mijlocul de transport și i-au returant oamenilor care au pierdut banii. Cei doi clujeni au dat dovadă de spirit civic, omenie dar mai presus de orice au dat dovată de civilizație.

 


Pe data de 17 martie, un călător din Turda a uitat pe bancheta autobuzului o mapă în care se aflau acte și 1035 de euro. Șoferul CTP, Cristian Faur a parcat autobuzul, dar înainte de asta a verificat ca totul să fie în regulă, moment în care a găsit mapa. Peste câteva ore, călătorul s-a prezentat la birul CTP din Grigorescu pentru a se interesa dacă cineva i-a văzut mapa și s-a simțit ușurat când a văzut că bunurile i-au fost restituite.

Un clujean a găsit 1.660 de euro și i-a înapoiat!

În aceeași zi, mai după masă, un alt clujean a sunat la Dispeceratul CTP pentru a anunța că a găsit în linia 6 o borsetă în care se aflau mai multe acte și suma de 1.660 de euro. Bunurile erau pierdute de unul dintre cei mai apreciați dirijori ai Clujului, care a fost foarte suprins când a reușit să le recupereze.


„Precizăm că fiecare zi înseamnă pentru șoferii, Dispeceratul și birourile noastre din capăt de linie nu doar asigurarea unui serviciu de transport public la timp în siguranță în metropola clujeană, ci și o activitate care ne bucură și înviorează, atunci când redăm oamenilor ceea ce au crezut că au pierdut în mijloacele noastre de transport.

Vă mulțumim că ne faceți mândri în fiecare zi, că alegeți să călătoriți cu noi și că ne oferiți asemenea prilejuri de bucurie și omenie”, au transmis reeprezentanții CTP Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Un adevărat EROU! Un clujean a sărit în lacul de la Iulius pentru a salva un motan. FOTO

 

Etichete: skd autobuz bani sofer ctp
Ultimele Stiri
abonare newsletter