monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident între un camion și o mașină în Gherla. O femeie, în stare gravă la spital

O femeie de aproximativ 60 de ani a ajuns la spital în urma unui accident petrecut pe strada Clujului din Gherla

O femeie a ajuns la SPITAL în stare GRAVĂ în urma unui accident petrecut în Gherla

 

„La data de 17 martie, în jurul orei 18.30, s-a produs un accident rutier pe strada Clujului din municipiul Gherla. Un conducător auto de 31 de ani, din județul Sibiu, care se deplasa cu o autoutilitară pe strada Clujului, a intrat în coliziune cu autoturismul care se afla oprit în fața sa, la volanul căruia se afla un bărbat de 71 de ani, din municipiul Gherla. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat  pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma evenimentului, conducătorul auto și pasagera dreapta față au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.”, a transmis IPJ Cluj.


O femeie de aproximativ 60 de ani a fost transportată la spital în urma unui accident petrecut pe strada Clujului din municipiul Gherla.

„Au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma unui accident rutier produs pe strada Clujului din municipiul Gherla. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.40, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar în ultimul se afla o femeie încarcerată. S-a acționat pentru asigurarea accesului către victimă folosind utilajele hidraulice și extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite. Femeia, în vârstă de circa 60 de ani, prezenta mai multe traumatisme, era în stare de conștiență, însă starea generală a acesteia era gravă, fiind traportată de urgență la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.
Au mai fost consultate două persoane de către echipaje SAJ, dintre care un bărbat de 70 de ani a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.