Actualitate

Un tânăr din Cluj a pornit un scandal MONSTRU în autobuz: „Sunteți abuzivi! Și ce dacă am unghiile făcute?” VIDEO

Momente scandaloase într un autobuz! Vorbele tânărului erau pline de înjurături deși erau și copii de față. Scandalul a fost transmis în direct pe Facebook.

 

 


 

Un tânăr din Cluj mai neconformist a făcut un adevărat scandal într-un autobuz în timpul unui live pe Facebook. Băiatul purta o poșetă de damă și avea unghiile făcute, iar pe live vorbea despre cum în România aceste lucruri nu sunt premise. În timpul live-ului, tânărul a răbufnit și a început să înjure, moment în care oamenii i-au atras atenția. ATENȚIE, FILMUL CONȚINE UN LIMBAJ NERECOMANDAT PERSONELOR SENSIBILE ȘI MINORILOR!


 


 

„Având în vedere că stați în Uniunea Europeană, primiți fonduri de la UE. Voi românii primiți fonduri de la toată lumea, de la vecini, de la non-vecini. Voi aici primiți fonduri și ce faceți cu ele? Vă bateți joc de oameni. Păi atunci vorbiți engleză toți. Sunteți niște boschetari! Să vă fie clar. Eu nu am de ce să mai vorbesc în românește cu voi. Țară asta este din ce în ce mai rea. Gunoaie penale. Sunteți abuzivi! Voi sunteți abuzivi”, a spus tânărul în Live.


Un om din autobuz i-a atras atenția destul de rapid:„Ai grijă cum vorbești că sunt copii. Ai grijă că te prind și te arunc afară imediat! Nu îți e rușine?”.

Nervos, tânărul a răspuns repede la cele auzite, spunând că el nu abuzează pe nimeni, ci pur și simplu face un live.


 „Dar ce am vorbit așa urât. Auzi că nu îmi e rușine… Vedeți ce abuzivă este lumea în România. Eu fac un live dragă, nu abuzez pe nimeni! Fac un live. Care este problema. Să își țină în casă copiii. Copiii nu se lasă afară”, a spus tânărul.

„Au ieșit de la școală copiii. Să asculte prostiile tale?”, i-a răspuns repede o mămică.

„Să asculte, că și eu am fost copil și m-ați lăsat boschetar. Nu ați avut grijă voi de educația mea în țara asta. Nici poliția, nici statul, nici președintele. Se așteaptă să fiu educat când eu nu am primit educație. Cine se cred ăștia. Mă abuzivilor, că aici fac o criză imediat”, a mai spus băiatul.

Scandalul nu s-a terminat nici când a ieșit din autobuz, pentru că atunci când a ajuns în stație, o persoană a strigat după el spunând că face parte din LGBT (lesbian, gay, bisexual și trasgender).

„Eu nu-s LGBT. Sunt în România și nu sunt gay. De ce am unghii? Uite că așa vreau eu să am unghii. Care îți e problema? Sunt mai bărbat ca tine de o mie de ori. Eu nu sunt LGBT, chiar dacă am unghii. Gunoaie penale ce sunteți în țara asta. Diaree infectă ce sunteți. Să vadă toată lumea. Că nu mi-au dat nicio educație în țara asta. Ei se așteaptă să fiu educat, să fiu manierat. Plătește-mi educația, că din înjurături nu m-ați scos niciunul”, a spus acesta. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter