Actualitate

Începe etapa a treia de vaccinare! 6 noi fluxuri au fost deschise la Cluj

A început etapa a treia de vaccinare. În Cluj-Napoca au fost deschise 6 noi fluxuri pentru vaccinare împotriva COVID-19.

 

 


Au fost deschise 6 noi fluxuri pentru vaccinare împotriva COVID-19 în Cluj-Napoca, acestea devenind active odată cu începerea celei de-a treia etape de vaccinare. Două dintre acestea vor funcționa în cadrul Liceului „Tiberiu Popoviciu”, iar celelalte patru, la centre de vaccinare active și până în prezent.

 


Astfel, două dintre noile fluxuri deschise în municipiu se află la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” (Calea Turzii 140-142), iar celelalte 4 sunt funcționale la Colegiul Tehnic de Transporturi „Transilvania” și la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”, cele din urmă fiind centre de vaccinare care erau active și până azi. Totodată, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că a început vaccinarea la domiciliu a persoanelor imobilizate, după o procedură bine stabilită pentru echipele mobile.

În acest moment, primăria Cluj-Napoca are în administrare un număr de patru centre de vaccinare din totalul celor deschise în municipiu, restul fiind în dotarea unităților sanitare (spitale, clinici private etc.). Centrele de vaccinare au fost deschise etapizat, în funcție de numărul de doze de vaccin disponibil în România, iar programările se realizează prin platforma Ro-Vaccinare.


CITEȘTE ȘI

S-a dat startul programărilor pentru vaccinarea populației generale la Cluj! Câte centre se vor deschide?

 

abonare newsletter