monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Aeroportul Cluj propune zboruri către Zakynthos și Mykonos din vara lui 2021

Aeroportul Cluj va opera zboruri către Zakynthos și Mykonos de la mijlocul lunii iunie.

Aeroportul Cluj propune zboruri către Zakynthos și Mykonos din vara lui 2021

 

 


Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, a anunțat astăzi două rute noi de pe Aeroportul Cluj spre Grecia. Wizz Air va conecta Cluj-Napoca cu Zakynthos și Mykonos cu două zboruri/săptămână ce vor fi operate către fiecare destinație însorită începând cu 11 iunie 2021. Tarifele încep de la 189 RON* iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Program zboruri Aeroport Cluj - Grecia

Cluj-Napoca - Zakynthos  marți, sâmbătă   începând cu 12 iunie 189 RON
Cluj-Napoca - Mykonos luni, vineri începând cu 11 iunie 189 RON


Grecia este probabil destinația externă de vacanță preferată de români datorită peisajelor sale frumoase, apei cristaline și preparatelor culinare delicioase. Renumită pentru plajele minunate și viața de noapte bogată, insula Zakynthos este o destinație excelentă pentru toate vârstele și gusturile.

Andras Rado, Senior Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Continuăm să vedem o cerere susținută pentru destinații de vacanță din Cluj-Napoca și răspundem cu noi rute către Grecia, una dintre destinațiile externe de vacanță preferate ale românilor. Astfel, oferim acum opt rute între România și unele dintre stațiunile renumite din Europa în care românii pot călători în siguranță, profitând de tarifele noastre foarte mici. Așteptăm cu nerăbdare să primim la bordul aeronavelor noastre moderne pasageri din Cluj-Napoca pentru a-i transporta în aceste frumoase stațiuni pe plajă.”