Actualitate

Raliuri pe drumurile din Cluj-Napoca! O șoferiță, prinsă de polițiști cu 108 km/h pe Observatorului

O șoferiță a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea cu viteza de 108 km/h pe strada Observatorului. Cazuri de acest fel s-au întâmplat și pe alte străzi din municipiu astăzi.


 

O șoferiță a condus ca la raliu vineri, 5 martie, pe strada Observatorului.


 

Polițiștii au amendat-o cu 1.305 lei și i-au reținut permisul:


„În jurul orei 17.00, polițiștii rutieri au depistat o conducătoare auto în timp ce se deplasa pe strada Observatorului, rulând cu o viteză de 108 km/h.

Față de acesta, s-a luat măsura sancționării contravenționale conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1.305 lei, totodată fiindu- reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Cazul nu este unul singular. Un alt șofer clujean a fost găsit de polițiști în timp ce mergea pe strada Traian Vuia cu o viteză de 101 km/h.  

„De asemenea, în jurul orei 18.30, un bărbat a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian Vuia din municipiu, având o viteză de 101 km/h.


Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, a adăugat IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter