Actualitate

Clujenii, amuzați de un sens giratoriu din Cluj-Napoca. „Primul OZN giratoriu din România a ajuns pe Terra de câteva luni”

Clujenii se amuză pe seama unui sens giratoriu luminat cu becuri din Cluj-Napoca, asemănându-l chiar cu un OZN.


 

Poza cu sensul giratoriu respectiv, de-a dreptul autentic, a fost postată pe grupul de Facebook „Clujul Civic”.


 

Autorul a corelat aspectul sensului giratoriu chiar cu cel al unui OZN - obiect zburător neidentificat -, despre care spune că probabil a ajuns pe Pământ de câteva luni:


„Edilul Clujului se mândrește cu prima stradă smart din România. E timpul să includă pe lista mândriei și primul OZN giratoriu din România. A fost văzut la intersecția Goga cu Grigorescu. Cred că a ajuns pe Terra de câteva luni.”

O clujeancă a mărturisit în secțiunea de comentarii că mereu când trece prin zona respectivă, acel „OZN” o binedispune: „De fiecare dată când trec pe acolo mă binedispun instant. E absolut hilar, nu are nici o legătură cu nimic, e mic și amarat și cu beculețe.”


Un alt clujean a răspuns pozitiv acestei „capodopere” din apropierea cartierului Grigorescu, mai ales pentru că este un „iubitor de SF”: „Pe mine, iubitor de SF m-a făcut să zâmbesc. Nu mă deranjează.”

Mulți alții au comentat că locul său era mai potrivit în Hoia-Baciu sau că apariția acelui sens giratoriu ar fi datorată influenței pădurii, despre care se crede că ar fi un loc unde se întâmplă fenomene paranormale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter