Actualitate

Finlandezul care a omorât o femeie pe Romul Ladea în Cluj-Napoca, plasat în arest la domiciliu

Un finlandez a lovit o clujeancă pe strada Romul Ladea din Cluj-Napoca, în timp ce conducea beat. Bărbatul este plasat în arest la domiciliu.

 

 


Finlandezul care a produs accidentul mortal de pe strada Romul Ladea din Cluj-Napoca a fugit de la locul faptei. Bărbatul era beat și a omorât o femeie de 45 de ani. Polițiștii din Cluj au reușit să îl prindă la scurt timp și l-au reținut pentru 24 de ore.

 


Șoferului străin i s-a deschis un dosar penal pentru mai multe infracțiuni, printre care și omor din culpă.

„După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie, fiind identificat la scurt timp. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului. fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.


După ce finlandezul a scăpat de arestul polițiștilor, magistrații au dispus măsura de arest la domiciliu.

„Față de acesta, magistrații din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu”, a transmis IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter