monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident CUMPLIT! Două persoane au MURIT, iar alte 6 au fost transportate la spital în stare gravă! FOTO

Două persoane au murit, iar alte șase au fost transportate de urgență la spitalele din București. Autoritățile au activat planul roșu.

Accident CUMPLIT! Două persoane au MURIT, iar alte 6 au fost transportate la spital în stare gravă! FOTO

 

 


Un bărbat în vârstă de 55 de ani şi o femeie de 40 de ani au decedat în accidentul care s-a produs vineri dimineaţă pe DN 5, la Călugăreni, iar alte şapte persoane au fost transportate la spitale din Capitală.„În această dimineaţă, la ora 07,15, pe DN 5, pe raza localităţii Călugăreni, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule - un autoturism şi un microbuz, produs de către şoferul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, din oraşul Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov. În urma evenimentului rutier, un bărbat de 55 de ani, din judeţul Ilfov, pasager în microbuz, a decedat, iar alte şapte persoane, pasagere în microbuz şi autoturism, au fost rănite şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, un bărbat în vârstă de 55 de ani, pasager în autoutilitară, şi o femeie de 40 de ani, aflată în autoturism, au decedat. Alţi şase bărbaţi au fost preluaţi de ambulanţe SAJ şi SMURD şi transportaţi la spitale din Bucureşti, iar o altă victimă, tot bărbat, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.