Actualitate

Teatrul „Puck” anunță surprize pentru micii spectatori. Sala de spectacole a fost modernizată

Spațiul Teatrului „Puck” a fost modernizat, iar micii spectatori se vor putea bucura de noul design atunci când regulile vor permite susținerea spectacolelor pe scena teatrului. Cei mici vor avea o bibliotecă în noua sală.

 

 


Teatrul Puck din Cluj-Napoca anunță că odată cu înlăturarea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, mici spectatori se vor putea bucura în cadrul sălii de spectacole a Teatrului Puck de un nou spațiu amenajat. Micii oaspeți vor putea să afle informații despre constelații, vor putea citi din mica bibliotecă amplasată la intrare, dar și să socializeze, înainte de a se bucura de proiecții.

 


„Micii spectatori ai Teatrului de Păpuși Puck din Cluj-Napoca vor avea o surpriză atunci când situația epidemiologică va permite revenirea lor în sala de spectacole: foaierul instituției se transformă într-un spațiu multifuncțional, cu un design nou și noi posibilități de distracție și învățare. În lunile în care spectacolele de teatru de păpuși au putut fi difuzate doar online, instituția clujeană și-a reinventat unul dintre spațiile emblematice de care dispune. Au loc, în regie proprie, lucrări de igienizare, renovare și înlocuire a unor elemente de construcție și decor. Întregul concept al reamenajării este nou, permițând desfășurarea mai multor activități în acest spațiu”, transmit cei din cadrul Teatrului „Puck”.

Reamenajarea a fost realizată de designerul Călin Coroban, iar cei mici se vor putea bucura de noul concept atunci când regulile impuse de autorități vor permite susținerea spectacolelor cu prezența fizică a spectatorilor. În prezent, piesele de teatru ale actorilor din cadrul Teatrului „Puck” sunt transmise online, după ce, ulterior anunțului făcut de teatru că spectacolele se vor suține cu prezența publicului, autoritățile clujene au decis din nou închiderea restaurantelor și teatrelor, pe fondul creșterii ratei de infectare cu noul coronavirus, la nivelul municipiului Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI

Două spectacole ale Teatrului Puck, în curtea Muzeului de Artă

Ultimele Stiri
abonare newsletter