Actualitate

Accident pe drumul Sfântul Ioan. Un tânăr de 20 de ani a fost transportat la spital. FOTO

O mașină a ieșit de pe carosabil, de pe drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost transportat la spital în urma accidentului.

 

 


La fața locului s-au prezentat o autospecială și un echipaj SMURD. Alerta a fost dată în jurul orei 08:20, marți, 23 februarie.

 


O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate în această dimineață ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca.

„În momentul sosirii la locul evenimentului au găsit autoturismul avariat, cu elementele unei porți de acces răsturnate peste acesta, precum și un alt autoturism avariat, parcat în interiorul curții casei particulare”, a transmis ISU Cluj.


Pasagerii au ieșit din mașină până la sosirea echipajelor de salvare.

„Ocupanții autoturismului avariat erau ieșiți din acesta, iar unui tânăr de cca 20 de ani i s-a acordat primul ajutor calificat și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta prezenta, la evaluarea primară, afecțiuni ușoare.


Pompieri au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au luat măsuri pentru prevenirea incendiilor prin deconectarea bateriilor autoturismelor”, a mai transmis ISU Cluj.

abonare newsletter