Actualitate

Rocsana Contraș, precizări privind relația cu Abdul Rahim: „Afirmațiile privind viața mea personală sunt eronate“

Șefa Biroului Salvamont – Salvaspeo Cluj, Rocsana Contraș, a făcut precizări privind informațiile apărute în presă, legate de relația sa cu Abdul Rahim.

 

 


Rocsana Contraș, Șef Birou în cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Cluj (SPJSS Cluj), a adus o serie de precizări privind informațiile publicate de Monitorul de Cluj în articolul intitulat „Dohotaru, amenințat de iubitul șefei Ariilor protejate din Consiliul Județean: «Mi-a spus că o să mor în chinuri la Tarnița»”.

 


Redăm integral precizările transmise de Rocsana Contraș:

„Afirmațiile privind viața mea personală sunt eronate, chestiune care putea fi ușor lămurită de subsemnata dacă aș fi fost contactată.
Profesional, la fel ca până acum, îmi voi desfășura activitatea în limitele competențelor care revin Serviciului Salvamont. Privitor la Lacul Tarnița, arăt că împreună cu colegii mei din cadrul Serviciului Salvamont am participat în ultimii ani la mai multe acțiuni de ecologizare în zona respectivă.
Rețin că materialul publicat nu formulează nicio critică la adresa activității profesionale a subsemnatei”, a transmis Rocsana Contraș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter