Actualitate

Edy Chereji, organizator UNTOLD: „Intrarea la festival pe bază de certificat de vaccinare, test de anticorpi sau test rapid COVID-19”

Organizatorii UNTOLD se pregătesc de o ediție cu un număr de fani redus și reguli clare în contextul pandemiei de COVID-19.

 

 


Edy Chereji, directorul de comunicare UNTOLD și NEVERSEA, a anunțat că la cele două festivaluri de muzică ar putea participa doar persoane vaccinate, persoane cu anticorpi sau persoane negative la testele rapide.

o


„Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate. Și să ne punem la masă și să vedem care sunt scenariile posibile pentru această vară și care sunt măsurile pe care le-am putea pregăti astfel încât să avem o vara cu evenimente. Nu putem speră, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri.” a precizat acesta.

3 soluții propuse de Chereji

Organizatorii de la Untold vor să discute cu autoritățile și să ajungă la un front comun. Chereji a propus ca la festival să poată participa doar persoane care sunt vaccinate, persoane care arată o dovadă a anticorpilor sau persoane care sunt testate negativ la intrare.


„Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că într-un mod cumulat ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public. O măsură de genul distanțare socială este imposibilă. Cel mai important lucru este să ne punem la masă cu autoritățile și să inventăm și să găsim acel manual de utilizare a unui eveniment. Să înțelegi cum poți izola oameni care prezintă un risc de cei care nu prezintă un risc.”, a mai spus Chereji.

Ultimele Stiri
abonare newsletter