Actualitate

Expert UBB, numit consilier în Ministerul Sănătății: „Nu doresc nicio afiliere politică”

Expertul clujean, Răzvan Cherecheș a fost numit consilier onorific în Ministerul Sănătății.

 

 


Răzvan Cherecheș, expert în Sănătate Publică și profesor la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) a fost numit consilier onorific al secretarului de stat Andreea Moldovan. Marele anunța a fost făcut chiar de expertul clujean pe pagina sa de Facebook.

 


Răzvan Cherecheș a spus că nu va înceta să critice măsurile nepotrivite, chiar dacă va avea o funcție în Ministerul Sănătății.

„Începând de astăzi sunt consilier onorific (neplătit) al secretarului de stat de la sănătate – Andreea Moldovan. Asta înseamnă că voi putea să îmi expun opiniile și să furnizez dovezi pentru măsurile propuse și Andreea Moldovan mă va asculta.
2 aspecte:
1. punctul meu de vedere este cel al specialistului, nu am nicio afiliere politică, nu doresc nicio afiliere politică, nu am nicio preferință – suportul meu în domeniul sănătății publice este oferit oricărei autorități sau partid care dorește să îl asculte


2. faptul că sunt consilier onorific nu înseamnă că am să încetez să critic măsurile (sau absența lor) nepotrivite – doar am să folosesc „noi” în loc de „ei„”, a anunțat Răzvan Cherecheș miercuri seară, într-un mesaj postat pe Facebook.

Ordinul a fost semnat de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.


Razvan Cherecheș este expert în Sănătate Publică și profesor universitar din anul 2015 la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. De asemenea, el este și director la Departamentul de Sănătate Publică, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC). În anul 2007 a fost manager al Spitalului Județean din Satu Mare.

CV-ul său oficial de pe UBB arată că este licențiat în Medicină Generală la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca și are un Master în Management Sanitar, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.


CITEȘTE ȘI:

Răzvan Cherecheș, despre campania de vaccinare: „Trebuia făcut parteneriat cu Biserica Ortodoxă și toate cultele”

Ultimele Stiri
abonare newsletter