Actualitate

Furt într-o florărie din Florești prin metoda „bancnota de 100 lei”. Mai mulți clujeni au pățit-o. FOTO/VIDEO

Într-o florărie din comuna Florești un individ a furat bani prin faimoasa metodă „bancnota de 100 lei”. Bărbatul a păcălit mai mulți clujeni.

 

 


Ieri, 10 februarie, o floreșteancă a fost păcălită de un bărbat care a folosit metoda „bancnota de 100 lei”. Individul a furat bani dintr-o florărie în jurul orei 17:00.

 


Un VIDEO cu modul în care se practică metoda:

Bărbatul este cunoscut printre clujeni și floreșteni, pentru folosirea aceleiași metode. Practic, individul merge la casa de marcat unde îi dă vânzătoarei în mână o bancnotă de 100 lei.


Ulterior, acesta ia banii înapoi pentru a plăti cu „bani mărunți”. După ce a căutut intens în portofel, scoate mărunțișul, dar ascunde bancnota și susține că a plătit deja. E o metodă care se bazează în special pe neatenția vânzătoarei sau a vânzătorului.

Metoda bancnotei de 100 lei, veche de peste 20 de ani

După ce femeia din Cluj care a fost păcălită cu această metodă, mai mulți clujeni și floreșteni au răspuns la postarea de pe Facebook, în care a anunțat ce i s-a întâmplat, spunând că și lor li s-a întâmplat la fel, cu același individ.


O femeie chiar și-a amintit că metoda „bancnotei de 100 lei” a fost folosită în urmă cu 20 de ani: „Încă mai ține smecheria asta? Acum 20 de ani lucram la gară, la un fast food, și veneau cu texte de astea, dar chemam poliția instant!”

Comentariile altor oameni din Cluj care „au pățit-o” prin metoda bancnotei:


„Și la noi la florarie a incercat sa ne pacaleasca cu o bancnota.”

„A făcut la fel la cofetărie azi pe calea Florești doar că nu a funcționat la noi. Același individ.”

„A încercat și la noi la magazin, dar nu a mers figura.”

CITEȘTE ȘI:

O nouă metodă de furt face ravagii în Cluj. „Împrietenire” sau cum să rămâi fără 300.000 de lei

 

abonare newsletter