Actualitate

Un bărbat umbla cu un CUȚIT prin Piața Mihai Viteazu! Panicați, trecătorii au sunat la 112

Un bărbat a speriat oamenii din Cluj-Napoca pentru că umbla cu un cuțit pe stradă. Bărbatul a fost prins de polițiști și transportat la spital.

 

 


Un bărbat umbla cu un cuțit prin Piața Mihai Viteazu din municipiul Cluj-Napoca. Oamenii din zonă s-au speriat și au sunat imediat la 112, iar polițiștii l-au prins. Bărbatul era foarte agitat și a fost transportat la un spital pentru a primi îngrijiri medicale.

 


„La data de 9 februarie, în jurul orei 15.20, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat se deplasează cu un obiect tăietor-înțepător, în zona Pieței Mihai Viteazul.

La fața locului au fost trimise imediat patrule de poliție și jandarmi, bărbatul fiind depistat de o patrulă mixtă de ordine publică cu operativitate, imobilizat și condus la sediul unității de poliție. Datorită stării de agitație în care se afla, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală de specialitate. Din primele verificări, nicio persoană nu a fost rănită. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter