Actualitate

Teodosie sfidează măsurile anti-COVID, în caleașcă. A organizat o procesiune religioasă cu sute de credincioși. FOTO/VIDEO

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a sfidat măsurile anti-COVID prin organizarea unei procesiuni, mergând spre biserică în caleașcă.

 

 


ÎPS Teodosie încalcă încă o dată măsurile de protecție pentru combaterea virusului pandemic, organizând în această dimineață, 10 februarie, o procesiune în timp ce mergea la Biserică în caleașcă, potrivit newsweek.ro.

 


Ceilalți preoți s-au deplasat la lăcașul de cult pe jos. Totodată, Teodosie a blocat traficul rutier cu caleașca sa. Slujba de la Biserică a fost tranmisă live:


Destinația finală era Biserica Sfântul Haralambie din Constanța. Cu ocazia sărbătorii Sfântului Haralambie, ÎPS Teodosie a organizat trei zile pline cu manifestații religioase.

Aceasta nu este prima abatere de la regulile impuse de lege în pandemia de COVID-19 pe care o face ÎPS Teodosie. De la începutul pandemiei și până în prezent a sfidat restricțiile prin organizarea slujbelor fără mască, împărtășirea cu aceeași linguriță, chiar și organizarea pelerinajului de Sfântul Andrei unde s-au adunat sute de credincioși.

abonare newsletter