Actualitate

Înalt diplomat american, în vizită la Cluj

Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu șeful interimar al misiunii diplomatice la Ambasada SUA în România, David Muniz.

 

 


David Muniz, șeful interimar al misiunii diplomatice la Ambasada SUA în România s-a aflat miercuri, 3 februarie, într-o vizită la Primăria Cluj-Napoca.

 


„Am primit astăzi, la Primăria municipiului Cluj-Napoca, vizita dl David Muniz, Chargé d'Affaires ad interim la Ambasada SUA în România. Vizita delegației a fost una de curtoazie, în cadrul căreia am prezentat pe scurt viziunea pe termen mediu și lung pentru Cluj-Napoca. Am discutat despre modul în care urmărim - alături de ecosistemul local - să poziționăm orașul ca un hub internațional de inovare și IT, un oraș care oferă cetățenilor săi o calitate ridicată a vieții, oportunități profesionale și culturale, dar și siguranță”, a transmis primarul Emil Boc.

Edilul a afirmat că municipiul Cluj-Napoca este mereu deschis către colaborare cu SUA, pentru un viitor „verde și rezilient.”


„Parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii este unul de lungă durată, Cluj-Napoca fiind mereu deschis către colaborare pentru un viitor «verde și rezilient»”, a arătat Emil Boc.

La întâlnire au participat de asemenea doamna Anne Marie Blajan, specialist politic în cadrul ambasadei SUA și domnul Reese Scott, consilier afaceri publice în cadrul ambasadei. 


CITEȘTE ȘI

UBB pune bazele unor colaborări academice viitoare cu spațiul american. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman, la Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter