Actualitate

monitorulcj.ro - 1 MILION de cititori unici. Lider de necontestat în presa online din Cluj.

www.monitorulcj.ro a fost cel mai citit ziar de știri online din județul Cluj și în ianuarie 2021, lună în care a depășit 1 MILION de cititori unici și 2,6 milioane de articole afișate.


 

www.monitorulcj.ro – portalul de ştiri online al cotidianului Monitorul de Cluj – a fost citit în ianuarie 2021 de 1.001.479 de vizitatori unici, care au citit 2.632.552 de articole.


 

O performanţă care a fost depăşită doar în martie 2020, când, în plină pandemie de coronavirus, traficul lunar înregistrat de www.monitorulcj.ro a fost de 1,16 milioane de cititori unici, care au efectuat 1,8 milioane de afişări.


Portalul de știri monitorulcj.ro este lider detaşat între siteurile de informaţii din judeţul Cluj, potrivit cifrelor comunicate public de BRAT (pentru www.monitorulcj.ro), respectiv de trafic.ro și Google Analytics (pentru celelalte publicaţii online).

monitorulcj.roportalul de ştiri online al cotidianului tipărit Monitorul de Cluj este singurul site de informaţii din judeţul Cluj al cărui trafic este auditat BRAT (Biroul Român de Audit Transmedia), organism independent de certificare, din care fac parte siteuri de ştiri, agenţii şi regii de publicitate.


Cifrele de trafic (cititori unici, respectiv pagini afişate) sunt măsurate după standarde internaţionale în domeniu şi sunt disponibile public în cadrul SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic Internet), pe siteul https://www.brat.ro/sati/site/monitorulcjro1/.

www.monitorulcj.ro şi cotidianul tipărit Monitorul de Cluj sunt editate de 10 ani de SC Monitorul de Cluj SRL, o firmă cu acţionariat din Cluj, şi sunt realizate de o echipă de 10 jurnalişti, toţi absolvenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) din Universitatea Babeş‑Bolyai Cluj‑Napoca.


Cotidianul Monitorul de Cluj este tipărit neîntrerupt din 26 iunie 1998 şi este primul ziar din judeţul Cluj care a avut un site de internet (astăzi www.monitorulcj.ro) din toamna aceluiaşi an.

Au fost luate în calcul doar publicaţiile online relevante din judeţ (cele care au peste 100.000 de vizitatori unici lunar), ale căror cifre de trafic sunt disponibile public. Portalul de știri Ziua de Cluj nu are traficul contorizat public.

Ultimele Stiri
abonare newsletter