Actualitate

UPDATE/Copilul dispărut din Florești este teafăr! Minorul a vorbit cu o persoană apropiată, dar nu a spus unde se află

Un copil de 13 ani a dispărut miercuri, în jurul orei 14:30, din localitatea clujeană Florești. Echipe mixte formate din polițiști și voluntari încearcă să îl găsească pe Marian.

 

 


UPDATE:

Reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale au spus că nu au detectat semnalul telefonului mobil, așa cum a zis unul dintre voluntarii care s-a implicat în acțiunea de căutare a minorului dispărut. STS nu localizează telefoane pentru că nu au tehnologia necesară pentru acest lucru.


„Singurul apel înregistrat la 112 referitor la dispariția minorului a fost efectuat de către un bărbat care anunța că a văzut un băiat cu semnalmentele celui dispărut. Apelul a fost preluat de operatorii 112 STS și transferat către IPJ Cluj, agenția specializată de intervenție care coordonează acțiunile de căutare.

Pentru corecta informare a opiniei publice menționăm că informațiile potrivit cărora „STS a detectat semnalul telefonului mobil”, așa cum a relatat unul dintre voluntarii care participă la acțiunea de căutare, nu sunt reale, întrucât STS nu localizează telefoane și nu dispune de tehnica necesară pentru astfel de activități, potrivit legislației în vigoare și domeniului de competență”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții STS.


UPDATE:

Pleșa Lucian Marian, copilul dispărut din Florești, a vorbit la telefon cu o persoană din anturajul familiei și a comunicat că este în regulă, dar nu a spus unde se află exact. Copilul din Florești este căutat în zona Gheorgheni, acolo unde se presupune că se află după ce a discutat la telefon cu o persoană apropiată, conform voluntarilor de la CERT Rescue


 

Un minor în vârstă de 13 ani, din comuna/sat Florești, a plecat de la domiciliu în data de 27 ianuarie anul curent, însă nu s-a mai întors. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!


Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 ianuarie anul curent, în jurul orei 14.30, PLEȘA LUCIAN MARIAN, în vârstă de 13 de ani, din comuna/sat Florești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Ce semnalmente are băiatul dispărut din Florești

 - înălțime aproximativ 1.50 m, greutate 50 kg, păr șaten închis, scurt.

La momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare gri închis, încălțăminte sport de culoare alb cu albastru, precum și o mască de protecție de culoarea neagră cu un desen tip flacără.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Ultimele Stiri
abonare newsletter