monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un șofer de 20 de ani a ajuns la spital în urma unui accident petrecut pe strada Teodor Mihali

Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe strada Teodor Mihali

Performanță greu de realizat! Un tânăr de 20 de ani s-a răsturnat pe drum drept în Cluj-Napoca

UPDATE:

În urma constatării la fața locului, polițiștii au stabilit că tânărul a fost lovit din lateral de o mașină care a ieșit dintr-o curte:


„Conducătorul auto în vârstă de 45 de ani se deplasa pe strada Sarmisegetusei, iar la intersecția cu strada Theodor Mihali a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, care se deplasa în direcția Podului Mărăști. În urma impactului dintre cele două autoturisme, cel condus de tânărul de 20 de ani s-a răsturnat pe sensul opus de mers. Acesta a fost transportat la o unitate de specialitate. Ambii șoferi sunt din municipiul Cluj-Napoca.”, a transmis IPJ Cluj.

Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca.


„Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD a intervenit ca urmarea unui accident rutier petrecut pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj Napoca. Solicitarea de urgență a fost înregistrată în jurul orei 19.00, iar pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, dintre care una era răsturnată pe plafon, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.
Un tânăr de circa 20 de ani a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Din primele evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, în urma scurgeri de combustibil, și au sprijinit proprietarul să readucă mașina răsturnată pe roți.", a transmis ISU Cluj.

„Din primele informații obținute, evenimentul rutier a avut loc la intersecția străzilor Teodor Mihali-Sarmisegetuza. Testările cu aparatul etilotest au reieșit negative. Ulterior, unul dintre cei doi conducători auto s-a deplasat la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor de specialitate.”, a transmis IPJ Cluj.