Actualitate

O mașină a alunecat de pe carosabil în Cluj-Napoca. Trecătorii au oprit prăbușirea mașinii de la 8 metri înălțime

O mașină a alunecat pe coasta de pe marginea drumului, pe strada Mihail Sebastian din Cluj-Napoca. Trecătorii au ținut mașina până au ajuns pompierii.


 

Două echipaje de pompieri au intervenit azi, 23 ianuarie, pentru a ridica o mașină cu două femei care a alunecat pe o coastă de pe marginea drumului în Cluj-Napoca.


 

Până la venirea echipajelor femeile s-au autoevacuat, iar prăbușirea mașinii a fost oprită de câțiva trecători.


„Două echipaje de pompieri au acționat în această după-amiază pentru a salva un autoturism, care aluneca pe coasta de pe marginea drumului
Autoturismul a fost parcat peste acostamentul părții carosabile și a început să alunece în josul coastei, în timp ce ocupanții se aflau în interiorul acestuia. Prezența de spirit a unor trecători, a însemnat pentru cele două femei din vehicul scăparea, deoarece aceștia au reușit să oprească prăbușirea autoturismului la o diferență de nivel de aproximativ 7-8 m.

Cele două femei s-au autoevacuat din autoturism în acele momente, iar pompierii au găsit autoturismul ținut în echilibru de către trecătorii despre care am amintit mai devreme”, a transmis ISU Cluj.


Mașina a fost readusă pe drum de pompieri, folosind troliul, cordițele și echipamente pentru salvări.

Ultimele Stiri
abonare newsletter