Actualitate

Vremea se încălzește în Cluj. Când va mai ninge?

Vremea se încălzește în Cluj, după o perioadă de ninsoare și răcoare. Chiar dacă se apropie temperaturi calde, zăpada nu pleacă de tot.

 

 


Prognoza meteo arată că astăzi, 23 ianuarie, există doar 20% șanse de precipitații, iar rafale de vânt vor fi la 33km/oră. În mare parte este înnorat, iar temperatura generală este de 9 grade, pe timp de zi. Seara va fi o temperatură de 3 grade și va ploua.

 


Duminică, 24 ianuarie, există 25% șanse de precipitații, iar rafale de vânt vor fi la 15 km/oră. Vor fi 9 grade ziua și 2 grade seara. Peste zi este noros, iar seara va ninge și ploua ușor.

Luni, 25 ianuarie, există 59% șanse de precipitații. Vor exista câteva averse de ploaie, iar temperatura pe timp de zi va fi de 5 grade. Rafale de vânt vor fi la 37 km/oră. Seara temperatura se răcește. Vor fi -2 grade și perioade de ninsoare.


Prognoza meteo arată că marți, 26 ianuarie, se vor întoarce ninsorile pe timp de zi, dar nu la fel de puternic ca până acum. Temperatura va fi de 2 grade ziua și de 3 grade noaptea. Rafale de vânt de 22 km/oră și 55% șanse de precipitații.

abonare newsletter