Actualitate

O tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ. Momente de coșmar

O tânără din Cluj-Napoca a fost agresată sexuală în Gară. Fata a explicat tot ce s-a întâmplat.

 

 


O tânără a trăit momente de coșmar în Gara CFR din Cluj-Napoca. În timp ce se deplasa la tren, în jurul orei 01:00, un individ a atacat-o în pasajul subteran, a scris fata pe Facebook. Bărbatul este acuzat de hărțuire sexuală.

 


Conform spuselor fetei, poliția l-ar fi reținut pe bărbat.

„La ora 01:13 pe data de 21.01.2021 mă aflam pe peron, la gara din Cluj, vrând sa ajung la linia 3 ca să iau trenul și să merg acasă.


În pasajul subteran care face legătura dintre linii, acest individ a avut grija sa nu mă mai întorc acasă, ba mai mult, să mă facă să nu mai trec niciodată pe acolo. Am avut parte de unul dintre cele mai urate scenarii pe care le poate trăi o fată și vreau să trag un semnal de alarmă. Dacă îl recunoașteți vă rog din suflet sa va feriți de acest om. Este un hărțuitor sexual, insistent și foarte agresiv. Am încercat să îl împing de mai multe ori, țipam, plângeam, am amenințat de nenumărate ori că sun la poliție și individul nu a fost mișcat de niciuna dintre aceste reacții. De aici încolo nu mai intru în detalii. Din fericire am reușit sa fug și să scap, iar până la urmă a fost prins de poliție”, a scris fata.

Tânăra le-a sfătuit și pe alte fete să ia măsuri de protecție pe stradă și să evite deplasările singure noaptea:


„Fetelor, în special pentru voi: vă rog, chiar ar trebui să cumpărați acel spray cu piper pe care tot amânați să îl luați. Eu nu l-am avut. Aveți grijă, nu umblați singure noaptea SUB NICIO FORMĂ, mai ales în zone întunecate și pustii.

Am prea multe cunoștințe și cunosc prea multe povești cu cazuri similare, iar eu m-am săturat să tac. S-au luat măsuri împotriva individului. Nu este normal ce se întâmplă. Aveți grijă de voi”, a adăugat tânăra.


Postarea fetei a fost distribuită masiv, ajungând pe diverse grupuri de Facebook. Bărbatul care ar fi agresat-o a fost recunoscut, iar localnicii din Gilău spun că locuiește și el acolo și ar avea un istoric neplăcut.

După ce monitorulcj.ro a luat legătura cu IPJ Cluj, pentru a confirma povestea, am primit următorul răspuns: „Având în vedere informațiile apărute pe o platformă de socializare în mediul online, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.”

CITEȘTE ȘI:

ȘOCANT. Fetiță de 6 ani din Cluj, violată de propriul unchi

 

Tragedie la o facultate din Cluj-Napoca! Un student a murit înaintea unui examen

 

abonare newsletter