Actualitate

Sute de tone de material antiderapant, împrăștiat pe drumurile din Cluj. Nu există drumuri blocate sau închise.

În acest moment nu există drumuri județene blocate în Cluj, dar în mai multe sectoare de drum se circulă în condiții specifice sezonului rece.

 

 


Consiliul Judeţean Cluj informează că pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

 


De asemenea, în urma ninsorilor, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate și de fenomenul de polei, traficul rutier fiind îngreunat.

434 de tone de material antiderapant împrăștiate pe drumurile din Cluj

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 17 ianuarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 68 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 38 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 39 de drumuri judeţene, cu 14  utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 434 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.


Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de duminică, s-a intervenit pe 17 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 256 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, tot în cursul zilei de duminică, s-a intervenit pe 13 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii,  pe 9 drumuri judeţene, cu un utilaj. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 92 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.


CITEȘTE ȘI:

Peste 640 de tone de antiderapant, împrăștiat pe drumurile din Cluj, în ultima zi

Ultimele Stiri
abonare newsletter