Actualitate

POZA ZILEI. Pistă de biciclete din centrul Clujului, acoperită cu mormane de zăpadă

Pistele de biciclete recent inaugurate de pe strada Napoca au devenit, odată cu venirea ninsorilor, loc de depozitare a mormanelor murdare de zăpadă dată la o parte de pe trotuare.

 

 


Fotografia a fost surprinsă în centrul Clujului, pe strada Napoca, recent inaugurată de municipalitate, după ce a fost supusă unor lucrări de modernizare, alături de Piața Lucian Blaga și celelalte străzi adiacente. 

 


Odată cu fianlizarea lucrărilor din Piața Lucian Blaga, municipalitatea a anunțat că clujenii au la dispoziție un circuit complet de piste de biciclete care conectează gara de Piața Unirii și zona Centrală, dus-întors.

„Pe Napoca este pistă de biciclete cu sensul de mers spre Piața Unirii, deci practic vei veni de la gară, pe Horea, spre Centru, pe Emil Isac, pe Petru Maior, în Piața Blaga, pe Napoca sau pe Avram Iancu, apoi te poți întoarce pe Ferdinand și înapoi la gară. E un circuit complet de mers pe bicicletă fără probleme, de la gară în Centru”, a mai arătat Boc.


CITEȘTE ȘI

Regulamentul pentru parcările de biciclete a încins spiritele în Primărie. Boc: „Sunt foarte furios, așa ceva să nu mai promovați!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter