Actualitate

Percheziții la contrabandiști de țigări, în Gherla și Câțcău. 155.000 de țigări au fost confiscate - FOTO

Polițiștii de investigații criminale din Dej au arestat trei persoane bănuite de contrabandă cu țigări. În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate peste 155.000 de tigarete.

 

 


În perioada 11-12 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații din cadrul Poliției municipiului Dej au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

 


Au fost derulate trei percheziții la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 56 de ani, în municipiul Gherla și în comuna Câțcău, fiind indisponibilizate circa 76.000 de țigarete.

Zeci de mii de lei, găsiți la contrabandiști

De asemenea, au fost oprite în trafic două autoturisme, în municipiul Dej și în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în interiorul cărora au fost descoperite 80.000 de țigarete și suma de aproximativ 27.500 de lei, despre care exista indicii că ar proveni de pe urma țigaretelor vândute.

Persoanele în cauză sunt bănuite că în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021, ar fi colectat, deținut și comercializat bunuri care necesitau plasarea sub regim vamal.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și de colaborarea polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc.

CITEȘTE ȘI


Contrabandist arădean, prins la frontieră după ce a provocat un accident în Cluj

 

 

abonare newsletter