Actualitate

Clujenii au luat cu asalt pârtiile de schi. Sute de oameni așteaptă la coadă pentru telescaun VIDEO/FOTO

Clujenii s-au înghesuit la munte în acest final de weekend. Stațiunea Buscat din județul Cluj este arhiplină de amatorii sporturilor de iarnă, care au dorit să se bucure de puțină zăpadă.

 

 


 

Aglomerația a început de sâmbătă, 9 ianuarie, când zeci de clujeni au luat cu „asalt” pârtia. Drumul a fost blocat, iar la telescaun s-au format niște cozi imense.


Astăzi, lucrurile nu s-au schimbat, ci din contra, stațiunea s-a aglomerat și mai tare. Sute de cluejni stau pe pârtie și își așteaptă rândul la telescaun.

Videoclipul care a surprins cele două cozi imense, a fost postat pe un grup de trafic de pe Facebook. Postarea a strâns câteva reacții, majoritatea oamenilor spunând că acum încă nu este foarte multă lume, în schimb mai pe seară, pârtia va fi plină.


De asemnea, un clujean a lăsat un comentariu la postare în care a spus că la întoarcere traficul va fi infernal: „Acum se obișnuiesc cu statul la coadă. La întoarcere vor fi nevoiți să stea liniștiți bară la bară vreo 4 ore”.

Alți clujeni au văzut și partea bună, adică orașul care este liber pentru circulație, având în vedere că majoritatea oamenilor au „fugit” la munte pentru finalul acestei săptămâni: „Priviți partea bună. Este liber pe Clinicilor”, a comentat o clujeancă.


Fimarea a fost făcută în jurul orei 10:40, iar în acest moment este posbil ca lucrurile să se fi îngreunat și mai tare pentru administratorii pârtiei, care au transmis și ieri că pârtia a ajuns la capacitatea sa maximă.

De asmenea, din filmare se poate observa că majoritatea oamenilor poartă mască, în schimb distanțarea fizică nu prea există. Entuziasmul clujenilor față de zăpadă i-a făcut să uite de restricțiile impuse de pandemia provocată de COVID-19.


CITEȘTE ȘI:

Stațiunile montane din Cluj sunt ARHIPLINE. La Buscat s-a atins capacitatea maximă, coadă de 40 de minute la telescaun

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter