Actualitate

Accident frontal la Mera. Trafic blocat pe ambele sensuri/ UPDATE: O persoană A MURIT pe loc

Un accident cu două autoturisme implicate a avut loc sâmbătă seară, pe raza localității Mera din Cluj.

 

 


UPDATE: O persoană a murit pe loc

„Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Mera. Solicitarea de urgență a fost înregistrată în jurul orei 17.40, iar, în momentul sosirii la locul evenimentului, pompierii au găsit două autoturisme avariate, în care se aflau încarcerate trei persoane, dintre care una prezenta traume incompatibile cu viața.

Au fost efectuate operațiuni de descarcerare, extragere și acordarea primului ajutor calificat pentru două femei și un bărbat care prezentau multiple traumatisme, erau în stare de conștiență și cooperanți.


Aceștia au fost preluați de către echipajele SMURD și SAJ în vederea transportului la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, transmite ISU Cluj.


Știrea inițială:

Un accident cu două mașini a avut loc la Mera. Momentan, polițiștii și pompierii intervin la fața locului. 


Potrivit unei postări pe grupul Info Trafic jud. Cluj, ar fi vorba despre un impact frontal între două autoturisme, cu persoane rămase încarcerate, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de circulație.

CITEȘTE ȘI


Accident pe Traian Vuia. Trei persoane, între care și un minor, au fost rănite

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter