Actualitate

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital cu multiple răni după ce a intrat cu mașina într-un stâlp pe drumul dintre Beclean și Dej.

 

 


Tânărul de 19 ani din Dej care a produs accidentul pe drumul spre Beclean se afla în mașină împreună cu alte două persoane și nu a putut fi testat cu aparatul etilotest la locul accidentului din cauza rănilor grave.

„Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost alertate, în această dimineață, în jurul orei 07:40, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, în localitatea Sânmărghita, com. Mica. Pompierii au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile, iar peste acesta erau căzute mai multe fire de transport al energiei electrice, după ce stâlpul de susținere a acestuia a fost rupt în impactul cu autoturismul respectiv.
Înăuntrul autovehicului se afla un tânăr care prezenta multiple traumatisme și care era prins în centura de siguranță.
Pompierii au suspendat firele de energie electrică și au pătruns prin portbagajul mașinii, pentru a extrage tânărul de 19 ani de pe locul șoferului. Extragerea a fost realizată cu echipamentele specifice, astfel încât să nu-i fie agravate traumatismele suferite.
Bărbatul a fost preluat în stare de conștiență de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.”; a transmis ISU Cluj.


 

„Eveniment rutier pe DJ 172 F, în localitatea Sânmărghita, produs în jurul orei 07.40. Un conducător auto de 19 ani, din municipiul Dej, care se deplasa din direcția Beclean înspre Dej a iesit de pe partea carosabilă, acroșând un stâlp de electricitate, ulterior rasturnându-se.
Trei persoane se aflau în autoturism, singurul care a fost transportat la spital fiind șoferul. Conducătorul auto nu a putut fi testat pe loc cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate”

Ultimele Stiri
abonare newsletter