Actualitate

O femeie a murit într-un incendiu produs pe strada Horea în noaptea de Revelion

O femeie de 70 de ani a murit într-un incendiu produs într-un apartament din Cluj-Napoca.

Pompierii clujeni au intervenit în noaptea de Revelion la un incendiu produs pe strada Horea din Cluj-Napoca. O femeie de 70 de ani și-a pierdut viața după ce a fost prinsă de flăcări în apartament.
 

"Două autospeciale au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins un apartament dintr-un bloc de locuințe, situat pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca.


Alerta a fost dată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit în apartamentul cu două încăperi, situat la parterul blocului,  corpul unei femei, în vârstă de 70 de ani, care fost ars în incendiu și care prezenta traume incompatibile cu viața.
Pompierii au lichidat flăcările, în circa 15 minute, după ce au sosit la fața locului, și au întreprins măsuri pentru evacuarea unei persoane, care locuia deasupra apartamentului din care a pornit incendiul.
Au fost distruse de flăcări mai multe bunuri din apartament, iar intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit.", transmite ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter