Actualitate

Turdenii au fost lăsați fără artificii de Revelion! Primăria a anulat showul pirotehnic în ultimul moment

Primăria Turda a fost obligată să anuleze focul de artificii programat pentru Revelion.

 

 


Primăria Turda a anunțat că va organiza un foc de artificii de Revelion, în centrul orașului, dar acest lucru nu va mai avea loc deoarece autoritățile locale nu au primit avizul necesar pentru organizarea showul pirotehnic.

Focul de artificii a fost inițial anunțat la ora 23:50, dar a fost ulterior mutat la ora 22:00 pentru ca turdenii să poată ieși din case și să urmărească spectacolul pirotehnic.


Toate planurile primarului Cristian Matei au fost date peste cap de lipsa avizului pentru efectuarea unui astfel de spectacol pirotehnic de Revelion.

„Dragi turdeni! Vă informăm că nu am primit avizele necesare pentru a lansa focurile de artificii mai devreme, respectiv la ora 22.00. Astfel, ne vedem nevoiți să ANULĂM spectacolul pirotehnic din acest an. Ne-am dorit ca lumina artificiilor aprinse în noaptea anului nou să vă aducă puțină bucurie, atât dumneavoastră cât și copiilor, însă se pare că situația epidemiologică nu ne permite să găsim o soluție optimă. Vă dorim tuturor un an nou plin de bucurii și vă dorim multă sănătate!”, a transmis Primăria din Turda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter