Actualitate

Haos în marile centre comerciale din Cluj-Napoca! Cozi interminabile înainte de Crăciun. FOTO

Clujenii au luat cu asalt magazinele în ultimele zile înainte de Crăciun, fiind formate cozi imense la ieșirea din centrele comerciale.

 

 


Șoferii clujeni au stat minute bune în trafic la ieșirea din marile centre comerciale din oraș. Coloana de mașini s-a întins din Florești până în Mănăștur, iar ieșirea din parcarea centrelor comericale i-a costat minute bune pe cei care au mers la cumpărături.

Aglomerația persistă și în zona IRIS înainte de Sărbătorile de Crăciun. De altfel, pe grupurile INFO Trafic din Cluj au apărut mai multe poze cu aglomerația creată în zonele intens circulate.


Mircea Abrudean, prefectul Clujului, a făcut un apel către toți clujenii în această săptămână: „Oamenii vin și tot ei sunt supărați că e plin mall-ul și fac poze și le pun pe Facebook. Le-am spus de fiecare dată să nu mai meargă în mall ca să facă poze și să ne arate cât e de aglomerat, pentru că știm. Dacă am sta toți acasă și ne-am duce temporizat la mall, nu toți sâmbăta duminica și în jurul prânzului ca să bea o cafea acolo. Știm foarte bine că foarte multă lume merge la mall. Asta este viața”, a declarat prefectul Mircea Abrudean, la un post local de radio.

Ultimele Stiri
abonare newsletter