Actualitate

Un bărbat întors din Austria juca la pariuri în loc să stea acasă în izolare. Ce scuză le-a spus jandarmilor?

Un bărbat care s-a întors acasă de la muncă din Austria a mers cu prietenii să joace la pariuri în loc să stea în carantină. Ce scuză a folosit pentru a ieși din probleme?

 

 


Întors de la muncă din străinătate, un bărbat din Bistrița nu a respectat măsura de izolare pentru 14 zile și a fost găsit de către jandarmi la o Casă de Pariuri, în timp ce se juca jocuri de noroc cu un prieten.

 


Bărbatul s-a scuzat, spunând că nu știa că trebuie să stea două săptămâni în carantină. Atât el, cât și prietenul său au primit amenzi de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de izolare, dar și pentru că nu purtau mască:

„Jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au depistat un bărbat întors din Austria în aceste zile, care nu respecta măsura carantinării, conform prevederilor legale în vigoare. Acesta se afla alături de un prieten la o Casă de Pariuri din oraşul Năsăud şi a afirmat că nu a ştiut că trebuie să stea acasă timp de 14 zile pentru protecţia lui şi a celor din jur. Mai mult decât atât aceştia nu purtau nici masca de protecţie.


Cei în cauză au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 3.000 de lei, astfel: 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantinare, respectiv cu 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală”, a transmis Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

Ultimele Stiri
abonare newsletter