Actualitate

Senatoarea AUR deține o adeverință care îi „permite” să umble fără mască. Senatul cere verificarea adeverinței

Senatul a trimis luni o cerere către Ministrul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică prin care cere verificarea adeverinței medicale care îi permite senatoarei Diana Șoșocă, membru de partid AUR să umble fără mască.

 

 


Senatul cere autorităților să verifice dacă bolile trecute în adeverință fac parte din categoria „bolilor care afectează capacitatea de oxigenare”. De asemenea, Senatul dorește să știe dacă titulara adeverinței  „ este exceptat de la purtarea măștilor de protecție în spațiile publice închise”.

 


Și premierul interimar Nicolae Ciucă, ales senator PNL de Dolj, a cerut luni verificarea adeverinței invocate de Diana Șoșoacă, senator AUR, pentru a nu purta mască de protecție.

Membrul AUR, Diana Șoșocă și-a început activitatea în Senat fără să poarte mască de protecție. Primul său lucru făcut atunci când s-a așezat pe scaunul de parlamentar a fost să facă o transmisie live pe Facebook în care să arate lumii că ea nu poartă mască de protecție.


Apoi a povestit cum a preluat mandatul de senator ș ice acte a semnat, timp în care a prezentat sala mare a Senatului, filmând inclusiv tavanul, și pe colegii senatori, „o grămadă de oameni pe care i-ați văzut la televizor”.

CITEȘTE ȘI:


AUR scrie o nouă pagină de istorie: Soț și soție trimiși în Parlament din poziția de deputat și senatoare

 

abonare newsletter