Actualitate

HOROSCOP 21 decembrie 2020. Leii nu au o zi bună, iar Racii au parte de dileme în dragoste. Ce se întâmplă în viața Fecioarelor?

Horoscop 21 decembrie 2020. Gemenii trec printr-o perioadă a transformărilor profunde, pe când Săgetătorii ar trebui să se gândească la o afacere proprie.

 

 


Horoscop 21 decembrie 2020. Se spune că ochii nu mint niciodată, iar unele zodii o vor simți pe propria piele încă dinainte ca primele cuvinte să fie spuse. Sunt momente magice în dragoste, care nu trebuie ratate sub nicio formă din cauza fricii sau a îndoielilor.

 


Horoscop 21 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Berbecii să nu se sperie dacă vor simți o pasiune mistuitoare pentru o persoană apropiată, prieten sau coleg de serviciu. Astfel de sentimente sunt firești și ies la iveală din subconștient, ceea ce înseamnă că, undeva, emoțiile s-au imprimat chiar dacă nu au fost trecute prin filtrul logicii. Ascultă-ți instinctul, să nu îți fie frică să faci un prim pas sau să îți mărturisești sentimentele. Nimic rău nu poate ieși din asta.

Horoscop 21 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Taurii s-ar putea trezi cu prea multe probleme pe cap și prea puțin timp. Soluția este să prioritizezi ce contează cu adevărat pentru tine și să lași lucrurile minore pentru o altă zi. Dacă te simți copleșit nu ezita să ceri ajutorul unui prieten apropiat. Pe plan financiar, însă, lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Seara ar putea aduce o veste excelentă.


Horoscop 21 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Gemenii trec printr-o perioadă a transformărilor profunde. Pe plan personal, nativii din această zodie ar putea trece la o nouă etapă în relația de cuplu sau, pentru cei mai puțin norocoși, printr-o despărțire destul de dureroasă. În orice caz, experiența face parte din procesul de maturizare și le va permite Gemenilor să-și construiască viitorul pe care îl doresc și merită.

Horoscop 21 decembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Dileme în dragoste pentru Raci. Ceva nu pare a fi la locul lui, iar relația cu persoana iubită ar putea trece prin momente destul de delicate. Problema care se pune este dacă merită efortul de a rezolva situația sau o despărțire ar fi preferabilă, mai ales cât timp nu este prea târziu. Decizia pe care o vor lua nativii din Rac le va influența semnificativ viitorul, așadar se recomandă prudență.


Horoscop 21 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Când ai sentimentul că eşti nedreptăţit, e greu să scapi de el până când nu dai de rădăcina acestei situaţii. Dacă astăzi te simţi astfel, e posibil să nu fie ziua cea mai indicată pentru a te confrunta cu situaţia. Poţi să începi să investighezi motivele, dar amână orice fel de acţiune. Mai ales că nu eşti cu nivelul de comunicare la cote prea înalte.

Horoscop 21 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioară. Dorinţa ta de a ieşi din oraş poate deveni pregnantă astăzi. Aşa că nu ai altceva de făcut decât să te laşi cucerit de această dorinţă. O să descoperi în subconştientul tău lucruri pe care o să le simţi neglijate acum. Utilizează această energie din tine pentru a te putea exprima la exterior. Fii foarte atent la conversaţiile serioase de astăzi.


Horoscop 21 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanță. Îţi va fi relativ la îndemână să înşeli aparenţele, astăzi. Dar nu lăsa această pornire să te stăpânească. Poţi să intri într-o reţea de minciuni din care nu mai poţi ieşi uşor. Eşti maestru în arta comunicării şi medierii, dar energiile din jurul tău sunt complicate chiar şi pentru tine. Cel mai sigur e să concentrezi atenţia toată asupra ta şi a celor dragi.

Horoscop 21 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. E foarte uşor pentru tine să pici în individualismul pe care îl resimți în aceste zile. Dacă ai un partener de viaţă, simţi nevoia să condimentezi lucrurile iar partenerul va crede că ai idei mai ciudate decât de obicei. Dacă eşti singur, sigur vei căuta pe cineva care să fie pe aceeaşi lungime de undă şi să vă jucaţi împreună.

Horoscop 21 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Săgetător. Săgetătorii ar trebui să se gândească să înceapă propria lor afacere. Astrele spun că succesul este mai aproape decât te aştepţi, aşa că profită şi fă paşii hotărâtori. Mai mult, ai toate şansele să rezolvi o problemă dificilă legată de birocrație. Este foarte posibil ca starea ta de sănătate să lase de dorit, iar horoscopul îţi recomandă să mergi la medic şi să nu iei iei medicamente după ureche.

Horoscop 21 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Capricornii au nevoie de o perioadă de relaxare. te simţi obosit după toate lucrurile pe care le-ai organizat în ultimele zile pentru sărbătorile de iarnă. Tot astăzi o să ai de finalizat anumite treburi care pot ţine de locul de muncă sau de familie. Un prieten îţi va cere ajutorul şi nu ai cum să refuzi. Chiar dacă eşti obosit, o să faci totul pentru ca problemele amicului tău să se rezolve.

Horoscop 21 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Vărsător. Astăzi, Vărsătorii îşi vor întâlni perechea. În jurul tău sunt persoane foarte atractive, aşa că rişti să te îndrăgosteşti iremediabil. Ai două variante: poţi alege să-ţi urmezi inima sau să fii precaut. Ai mai suferit în dragoste, însă trebuie să ştii că nu va fi tot timpul la fel. Planetele s-au aliniat, iar şansele ca noua relaţie să fie una perfectă sunt foarte mari. În orice caz, până și tăcerea transmite un mesaj. Iubirea se citește în priviri, orice ai face.

Horoscop 21 decembrie 2020. Pești

Zodia Pești. Peştii trebuie să fie ei înşişi. Nu-ţi schimba comportamentul şi nu deveni prea prietenos pentru că rişti să te implici în anumite relaţii care te vor afecta serios în viitor. Va fi o zi agitată, însă spre seară lucrurile se mai liniştesc. O să ai parte de clipe romantice şi de tandreţea care îţi lipseau. Dacă eşti într-o relaţie, astrele recomandă o seară liniştită alături de persoana iubită.

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter