Actualitate

Mașină ÎN FLĂCĂRI în Zorilor! A ars ca o torță. FOTO/VIDEO

O mașină a luat foc în carierul Zorilor. A fost cuprinsă de flăcări.

 

 


UPDATE:

Șoferul a simțit miros de fum în timp ce conducea mașina și a oprit pe strada Grigore Moisil. După ce pompierii au ajuns la locul faptei, au stins flăcările, care au distrus în totalitate mașina.


„Incendiul a fost anunțat în jurul orei 17.30, iar la fața locului a fost dislocată o autospecială din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca. Autoturismul era cuprins în totalitate de flăcări, în momentul sosirii pompierilor, iar ocupanții erau ieșiți din aceasta.
Autoturismul rula în momentul în care șoferul a simțit miros de fum și a oprit imediat pe strada Grigore Moisil, lângă un alt autoturism parcat.
Pompierii au stins flăcările, care au distrus în totalitate autoturismul respectiv, reușind să evite propagarea acestora la vecinătăți.
Cercetările preliminare au stabilit că și cauză probabilă o defecțiune a instalației electrice a autoturismului”, a transmis ISU Cluj.

 


 

În această seară, 15 decembrie, a luat foc o mașină în Zorilor. Clujenii au rămas șocați de flăcările uriașe care au cuprins mașina.


Incidentul a avut loc pe strada Grigore Moisil.

Ultimele Stiri
abonare newsletter