Actualitate

HOROSCOP 11 decembrie 2020. Leii au o problemă de comunicare și norocul dă peste nativii Vărsător

Horoscop 11 decembrie 2020. Scorpionii au probleme la locul de muncă, iar Gemenii trebuie să evite cearta astăzi. Ce îi așteaptă pe nativi în acest weekend?

 

 


Horoscop 11 decembrie 2020.  Lucrurile evoluează în funcţie de modul în care reuşim să comunicăm între noi, însă este important de ştiut că această comunicare poate să lase loc de interpretări, iar nu orice mesaj primit este fix ceea ce pare să fie.

 


Horoscop 11 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Profită de energia de azi şi fă nişte exerciţii fizice clasice. Şi înainte să îţi fac griji cum să termini un maraton înainte de prânz, relaxează-te. Isprăvile tale nu trebuie să fie uriaşe. Fă o plimbare către un loc unde în mod normal te-ai duce cu maşina. Urcă pe scări în loc să iei liftul. Fă nişte genuflexiuni în timp ce te uiţi la televizor. Ideea e să îţi pui corpul şi sângele în mişcare, nu să îţi împingi limitele. Începe cu paşi mici şi vezi cum îţi place.

Horoscop 11 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Indiferent cine e, nu există motiv pentru ca tu să tolerezi o persoană a cărei aroganţe atinge limita impoliteţii. Dacă simţi că ţi se vorbeşte de sus, eşti dator să ripostezi, diplomat. Eşti bun la asta şi poţi pune persoana la locul ei fără să o jigneşti. Să îţi aperi principiile te va face mai respectat, aşa că nu ezita să faci asta.


Horoscop 11 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Certurile scot ce e mai rău la suprafaţă în oameni, aşa că dacă cineva te atacă azi, trebuie să te eschivezi. Nu ignora, dar nici nu o folosi ca o scuză să loveşti şi tu sub centură. Eşti mai bun de atât. Să înveţi cum să rezolvi disputele este una dintre cele mai valoroase calităţi pe care le poţi cultiva şi una pe care o poţi stăpâni dacă rămâi concentrat.

Horoscop 11 decembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Ceva şocant şi revoltător se poate întâmpla azi şi trebuie să fii pregătit pentru asta. Când se întâmplă, nu reacţina. Opreşte totul pentru un moment şi revizuieşte situaţia. Nu e ceea ce pare la prima vedere, aşa că dacă ai o reacţie spontană s-ar putea să o regreţi mai târziu. Fii obiectiv, analitic şi atent azi. Nu te lăsa cuprins de emoţi iraţonale sau frică.


Horoscop 11 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Leii au, astăzi, o problemă în a se deschide faţă de alte persoane. Nu este dramatică situaţia, însă trebuie să ştiţi că, dacă vreţi să obţineţi reacţiile dorite, trebuie să prezentaţi oamenilor întregul tablou. Oamenii sunt pregătiţi să vă ajute, indiferent de problemă, însă trebuie să ştie cu adevărat care este problema respectivă şi în ce mod vă afectează.

Horoscop 11 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioară. În schimb, Fecioarele nu se pot bucura astăzi de un succes prea mare. Modul dificil în care comunicaţi lasă loc de interpretări, în special când vine vorba despre legătura cu persoana iubită. Pot apărea mici certuri, însă nu trebuie să vă speriaţi pentru că situaţia nu are cum să degenereze. Iar modul în care reuşiţi să vă împăcaţi este din ce în ce mai dulce, spre supărarea invidioşilor.


Horoscop 11 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanță. Flexibilitatea de care daţi dovadă vă ajută foarte mult astăzi, dar bonusurile vin mai greu decât vă aşteptaţi. Trebuie să vă asiguraţi o oarecare perseverenţă şi să nu cedaţi de la primul moment mai dificil. În schimb, emoţiile duse la extrem nu vă ajută, astfel că trebuie să găsiţi soluţii pentru a stăpâni situaţia, altfel efortul depus se poate pierde în zadar.

Horoscop 11 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. Scorpionii au probleme la locul de muncă. Cineva caută să vă bage beţe în roate. Încercaţi să răspundeţi fără să agitaţi prea tare spiritele. Poate v-aţi atins maximul la actualul loc de muncă şi ar fi momentul pentru o nouă provocare. Chiar dacă pare că cedaţi, nu trebuie să vă faceţi probleme în acest sens. Soarele care vă aşteaptă pe strada alăturată s-ar putea să fie mult mai strălucitor.

Horoscop 11 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Săgetător. Astăzi, nativii zodiei Săgetător trebuie să-și împărtășească gândurile cu lumea. Sau, cel puțin, cu o mică parte din ea - cu rudele, colegii, prietenii lor. Mintea ta va funcţiona ca un ceas elveţian, fiind un adevărat generator de idei grozave. Cu toate acestea, nu toţi cei din jur vor înțelege sau aprecia imediat aceste idei. Din păcate, nu prea ai ce să faci. Eşti cu mult înaintea celorlalți, încât trebuie să te opreşti din când în când, ca să le oferi și celorlalți ocazia să te ajungă din urmă.

Horoscop 11 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Capricornii vor fi în disonanță cu mulți dintre cei apropiați, cărora le este greu să se adapteze la ritmul rapid al acestor nativi. Astăzi, te simți invincibil, capabil de orice, gata să depășești orice obstacol. Ai mintea ascuțită, ești perspicace și rezolvi orice problemă rapid și eficient. Doar că apatia și indiferența celor din jur te pot irita destul de mult, așa că astăzi, este mai bine să te bazezi doar pe forțele proprii.

Horoscop 11 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Vărsător. Astăzi, nativii zodiei Vărsător sunt norocoși: vor face doar ceea ce le place, ceea ce iubesc. Astrele pur și simplu te protejează, nu te pune în faţa niciunei dificultăţi. Energia pe care o ai îţi oferă un pas înainte în fața celor din jur, lucru care îţi poate folosi pe toate planurile, în special în carieră. Spre seară, îndatoririle de rutină îţi pot provoca o oarecare plictiseală şi rişti să ţi se disloceze maxilarul de la atâta căscat!

Horoscop 11 decembrie 2020. Pești

Zodia Pești. Vineri, un nativ al zodiei Peşte se poate dovedi a fi un prieten minunat sau un adversar periculos. Fiecare, cu norocul lui. Ziua îţi oferă o perspectivă interesantă, vei avea capacitatea de a simți situația și de a înțelege totul din mers. În orice acţiune te implici, vei ieşi în evidenţă şi te vei distinge prin ingeniozitate. Astăzi, reuşeşti în orice îţi propui, așa că cel mai bun lucru pe care îl pot face adversarii tăi este să se încerce să se împrietenească cu tine.

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter