Actualitate

HOROSCOP 5 decembrie 2020. Săgetătorii trăiesc clipe de incertitudine în dragoste, Scorpionii sunt plini de entuziasm și energie

Horoscop 5 decembrie 2020. Peștii trebuie să profite de orice moment liber, iar Leii se vor trezi plini de sentimente contradictorii. De ce sunt Berbecii scumpi la vorbă?

 

 


Horoscop 5 decembrie 2020. Se anunță o zi plină de emoții pe plan personal, însă care ar putea da naștere la momente de confuzie.

 


Horoscop 5 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Berbecii sunt scumpi la vorbă astăzi. Chiar și lucrurile frumoase sunt transmise în puține vorbe, iar asta e strategia care pare să dea rezultate în zilele aglomerate. Reușești să ții lucrurile sub control cu o măiestrie ieșită din comun și mulți te invidiază pentru asta. Colegii și familia sunt îngăduitori și așteaptă cu nerăbdare să treacă această perioadă stresantă de final de an.

Horoscop 5 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Orice întâmplare de astăzi care are legătură cu tine, o vei trăi ca o dramă pe care pur și simplu nu o poți controla. Ai dreptate. Nu poți controla orice. Dar a fi neputincios într-o situație anume nu trebuie să te facă să te simți lipsit de speranță în legătură cu... tot. Uneori, este un sentiment eliberator să știi că nu poți face mare lucru pentru a schimba ceva. Lasă-te dus de val și fă ceea ce crezi tu că este mai bine.


Horoscop 5 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Cineva care, de regulă, e doar un zâmbet și o sursă de energie pozitivă în viața ta, are o zi proastă și se simte deprimat în acest moment. Decât să-i spui un lucru atât de evident, mai bine te faci că nu observi schimbarea lui de atitudine. Evită să-l faci să se simtă ca și cum îți e milă de el. În cele din urmă, se va deschide și îți va spune singur ceea ce îl deranjează și atunci îl vei putea ajuta să vadă partea mai luminoasă a lucrurilor. Pe tot parcursul zilei, ține legătura cu această persoană și amintește-i că îți pasă.

Horoscop 5 decembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Ești o persoană importantă pentru mulți oameni și toți te vor include în planurile lor de sărbători. Poate că te pricepi cel mai bine să distrezi lumea, ori că ai o atitudine pozitivă mai mereu, sau poate că gătești demențial! Cert e că toți vor să fie în jurul tău. Asta nu înseamnă că trebuie să dai curs la toate invitațiile. Fă doar promisiuni pe care le poți respecta! În caz contrar, oamenii care acum te venerează vor fi dezamăgiți.


Horoscop 5 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Leii se vor trezi cuprinşi de sentimente contradictorii cu privire la anumite probleme. Ar fi bine să nu faceţi presupuneri când prietenii vă povestesc ceva, pentru că există şansa să îi răniţi. Trebuie să încercaţi să ascultaţi cu atenţie, să luaţi în calcul toate argumentele înainte de a trage o concluzie. De asemenea, ar fi bine să nu mai amânaţi mersul la medic. O problemă de sănătate mai veche ar putea să vă cauzeze neplăceri.

Horoscop 5 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioară. Fecioarele au început să fie mai atente la detalii, iar acest aspect le prieşte. Mintea îţi este bombardată cu idei noi, iar creativitatea ta dă roade în această perioadă. Nativii zodiei îşi pot focusa mai mult atenţia pe proiecte noi la muncă, poate chiar pe sarcini de care au fugit până acum. Norocul va fi de partea voastră. Nu uitaţi însă să vă şi relaxaţi. O cană cu ciocolată caldă şi un serial bun ar putea fi suficient pentru a încheia cu brio săptămâna.


Horoscop 5 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanță. Balanţele sunt mai sensibile zilele acestea, dar nu înseamnă că trebuie să aveţi senzaţia că este un semn de slăbiciune. Ar fi bine să vorbiţi cu cineva drag, să spuneţi ce aveţi pe suflet. Nu trebuie să vă temeţi că prietenii vă vor lua peste picior. Mai ales că în această perioadă o să aveţi ocazia de a întâlni pe cineva special. Poate chiar cineva drag din trecut o să vă facă o surpriză. Depinde doar de voi dacă vreţi să daţi curs invitaţiei sau să puneţi punct definitiv.

Horoscop 5 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. Scorpionii, plini de entuziasm și energie, sunt sfătuiți să sară în ajutorul oamenilor dragi. O vorbă bună sau un gest de afecțiune poate schimba complet atmosfera pentru cei ce trec printr-o perioadă dificilă. Fii atent la semne, s-ar putea ca unii să-ți transmită subtil că au nevoie de ajutor. Ți se va întoarce înzecit pe viitor și vei avea sentimentul că ai făcut ceea ce trebuie.

Horoscop 5 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Săgetător. Săgetătorii sunt măcinați de indecizie, pe plan sentimental. Câteodată, a avea prea multe opțiuni poate fi mai rău decât a nu avea niciuna. Dacă nu știi ce să faci și pe cine să alegi poate că ar trebui să te distantezi pentru o perioadă scurtă, timp în care să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Sentimentele contradictorii nu au ce căuta la începutul unei relații. Nu risca să începi cu stângul ceea ce ar putea fi povestea vieții tale.

Horoscop 5 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Astăzi, Capricornii nu ar trebui să asculte sfaturile celor din jur, indiferent dacă aceste sfaturi vin din partea unor persoane care îi cunosc foarte bine. Toate deciziile pe care le iei sâmbătă trebuie să îţi aparţină în totalitate şi să fie oglinda propriilor convingeri. Nu trebuie să te temi de schimbări, pentru că astrele îţi sunt favorabile. Dacă ţi-ai trasat un obiectiv, nu te abate de la el. Ai încredere în tine şi vei avea succes pe toate planurile.

Horoscop 5 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Vărsător. Sâmbătă, nativii zodiei Vărsător se gândesc doar la distracție. Te trezeşti într-o dispoziţie de zile mari şi te gândești la timpul pe care îl vei petrece cu prietenii la munte, azi şi mâine, și nu mai ai răbdare. Starea ta incredibil de pozitivă va atrage după sine noi prietenii, chiar şi o posibilă cucerire, dacă ești singur. Spre seară, s-ar putea ca un prieten foarte apropiat să aibă nevoie de ajutorul tău. Nu refuza, binele pe care îl faci se va întoarce înzecit.

Horoscop 5 decembrie 2020. Pești

Zodia Pești. Astăzi, nativii zodiei Peşti trebuie să profite din plin de orice moment liber, pentru a se relaxa. Astrele îți recomandă să încerci să nu te mai gândeşti la probleme şi la grijile cotidiene, ca să nu-ţi fie afectată starea de sănătate, care, în această perioadă, ar trebui să fie pe primul plan. De asemenea, ar fi bine să te ferești de orice emoţie puternică, pentru că există riscul să să reacţionaţi la nervi şi să iei decizii pe care să le regreți mai târziu.

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter