Actualitate

Un bărbat a fost găsit MORT pe malul râului Someș FOTO

Un bărbat de 90 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit mort pe malul râului Someș. Acesta a fost dat dispărut în urmă cu câteva zile.

 

 


În urma unei sesizări de vineri dimineață, poliția a descoperit cadavrul unui bărbat de 90 de ani pe malul râului Someș.

 


„Două autospeciale și o barb=că de salvare au fost alertate în această dimineață ca urmare a solicitării venite prin numărul unic pentru urgențe 112. Pompierii au găsit corpul bărbatului de 90 de ani, căzut în acumularea de apă a barajului de pe râul Someșul Mic, situat în zona Grigorescu-Mănăștur, care au reușit să-l scoată la mal, folosind echipamentele din dotare, fără a fi necesară coborârea bărcii de salvare în apă. Bărbatul prezenta rigiditate cadavreică, astfel încât nu au putut fi începute manevrele de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

 


Bărbatul a fost dat dispărut

În urma identificării bărbatului, polițiștii au sesizat că este vorba de un bătrân de 90 de ani, care a fost dat dispărut cu puțin timp în urmă.

„La data de 25 noiembrie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că acesta a părăsit locuința de domiciliu și nu s-a mai întors”, a transmis IPJ Cluj.


Astfel, se efectuează cercetări pentru a stabili cum a murit bărbatul, fiind întocmit și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal”, a mai precizat IPJ.


 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter