Actualitate

Ministrul Transporturilor, implicat direct în proiectul de lărgire de pe Calea Baciului: „Inclusiv eu am stat blocat în trafic, dar veți avea o surpriză”

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a recunoscut că inclusiv el a pierdut minute prețioase în traficul de pe Calea Baciului, dar a anunțat că probleme sunt aproape rezolvate.

 

 


Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a vorbit astăzi la Cluj-Napoca despre problema traficului de pe Calea Baciului, acolo unde în ultima perioadă au început lucrările de lărgire a șoselei

 


„Am dat ordinul de începere la lucrările a podului peste DN1F (Valea Seacă) și veți avea o surpriză extraordinară în următoarele zile. Lucrările de lărgire pe Calea Baciului au fost finalizate, fiind inclusiv aplicate marcajele. Chiar dacă vorbim despre un proiect de o mică anvergură, cred că este extrem de important pentru clujeni. Doar cine a stat în trafic între 30 și 90 de minute în zona respectivă înțelege cât sunt de importante lucrările. Inclusiv eu și colegul meu europarlamentar (n.r. Daniel Buda) am  pierdut minute importante în zona respectivă.”, a declarat Lucian Bode.

Traficul în zona respectivă este „sugrumat” de un podeț despre care Lucian Bode spune că va arăta cu totul altfel în cel mai scurt timp, iar șoferii vor scăpa de aglomerație.


Drumul Național F1 face legătura între Municipiul Cluj-Napoca de la intersecția cu drumul național DN1 (E60) cu localitățile Zalău-Tășnad-Carei, având ca finalitate frontiera cu Ungaria. Sectorul de drum pe care amplasat podul a fost inclus în etapa a doua de reabilitare a drumurilor naționale Cluj-Napoca – Topa Mică pe o lungime de 31,10 km între anii 1998-2001.

Ultimele Stiri
abonare newsletter