monitorulcj.ro Menu
Actualitate

VIDEO. ACCIDENT în zona Izvorul Crișului. Un șofer de TIR a fost la un pas de tragedie

Șoferul unui TIR a fost la un pas de tragedie în această dimineață în zona Izvorul Crișului.

VIDEO. ACCIDENT în zona Izvorul Crișului. Un șofer de TIR a fost la un pas de tragedie

 

Echipele de intervenție au salvat în această dimineață un șofer de TIR care a fost la un pas să ajungă într-o prăpastie după ce a părăsit carosabilul.


„Un bărbat a fost salvat de către pompierii huedinieni, pe parcursul nopții trecute, după ce acesta a rămas încarcerat în cabina autocamionului derapat în afara părții carosabile. Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 4.50, iar, în momentul sosirii la locul accidentului, pompierii au găsit un ansamblul de vehicule răsturnat într-o poziție instabilă, pe marginea unei coaste care prezenta o diferență de nivel de circa 10m, față de partea carosabilă.”, transmite ISU Cluj.

Pompierii au fost nevoiți să-l scoată pe bărbat dintre fiare după ce s-au asigurat că autovehiculul nu va pleca la vale.„Șoferul ansamblului de vehicule a rămas prins sub bordul deformat al cabinei capului tractor și prezenta mai multe fracturi.
Pompierii au asigurat ansamblul de vehicule folosind troliul din dotarea și au tăiat arbuștii din jurul cabinei, astfel încât să poată asigura accesul către cabina camionului și să poată urca echipamentele de descarcerare în aceasta. După aproximativ 20 de minute, salvatorii au reușit să scoată bărbatul ce agoniza înăuntrul cabinei, fiind preluat apoi de către echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Bărbatul era în stare de conștiență și era cooperant. O autospecială mai asigură, în aceste momente, măsurile de prevenire a incendiilor, până la sosirea utilajelor care vor readuce capul tractor și remorca pe partea carosabilă. Remorca transporta o încărcătură de legume și fructe.”, a adăugat ISU Cluj.