Actualitate

INCENDIU la o casă din Bogata. Un bărbat A MURIT prins în FLĂCĂRI. FOTO/VIDEO

Incendiu la o casă din Bogata. Un bărbat de 61 de ani a murit în camera în care a izbucnit incendiul.

 

 


UPDATE: În urma incidentului a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, transmite IPJ Cluj.


 

 


 

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit de echipajul SMURD decedat, în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu. Flăcările au acaparat o cameră din casa în care victima locuia.


 

„Două autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului Turda, au fost alertate în jurul orei 10.40, ca urmare a incendiului care a cuprins locuința din localitatea Bogata, comuna Călărași. Pompierii au găsit într-una din încăperile casei mai multe focare ce ardeau mocnit, precum și corpul bărbatului care prezenta traume incompatibile cu viața, situație în care nu au mai putut fi aplicate manevrele de resuscitare”, transmite ISU Cluj.


Chiar dacă intervenția nu a durat mult timp, iar flăcările au fost stinse imediat, pentru bărbat nu se mai putea face nimic. Cercetările preliminare arată că focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice.

„Reamintim faptul că improvizațiile și exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice este principala categorie de împrejurări determinante ale incendiilor din România, din punct de vedere al frecvenței înregistrate, drept pentru care atragem încă o dată atenția asupra respectării regulilor de exploatare corectă a acestora”, a mai transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter