Actualitate

Incendiu la o casă din Bunești! Un bărbat de 65 a fost prins în flăcări

Pompierii clujeni intervin la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Bunești.

 

Echipele de intervenție de la Dej și Gherla au intervenit de urgență la incendiu care a cuprins o casă din Bunești.
 


„În aceste momente se desfășoară operațiunile pentru stingerea unui incendiu, care a cuprins o casă de locuit, din localitatea Bunești, comuna Mintiu Gherlii. Alerta a fost dată, în jurul orei 19.30, iar la fața locului au fost dislocate două autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul detașamentului de pompieri Dej, precum și o autospecială din cadrul SVSU Gherla.”, a transmis ISU Cluj.

Conform primelor informații, în incendiu a fost prins un bărbat de 65 de ani care a fost transportat la spital cu arsuri pe aproximativ 15% din suprafața corpului.

„Salvatorii SMURD au acordat asistență medicală de urgență unui bărbat, în vârstă de aproximativ 65 de ani, care a fost transportat la spital cu arsuri la nivelul capului și spatelui, pe aproximativ 15% din suprafața corpului, bărbatul fiind conștient și cooperant.
În momentul sosirii pompierilor, flăcările se manifestau generalizat la întreaga locuință, respectiv parter și acoperiș. În acest moment operațiune de stingere sunt încă în desfășurare.”, a adăugat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.
 


Sursă foto: Arhivă

Ultimele Stiri
abonare newsletter