Actualitate

Emil Boc, despre traficul infernal de pe Calea Baciului: „Le-am spus să evite zona și să își ia un timp mai mare la plecare”

Șoferii clujeni sunt exasperați de lucrările de lârgire pe Calea Baciului fiind nevoiți să își petreacă foarte mult timp în trafic. Emil Boc regretă disconfortul creat de aceste lucrări.

 

 


Acum câteva săptămâni au început lucrările de extindere la 4 benzi a podului de la Petrom și a tronsonului cuprins între intersecția cu Valea Seacă - Napolact, porțiune ce creează multe probleme șoferilor care tranzitează zona.

Traficul este îngreunat din cauza acestor lucrări, iar șoferii au semnalat mai multe probleme pe care le întâlnesc în trafic, pe diferite rute spre Baciu, pe rețelele de socializare.


Chinul clujenilor ar trebui să ia sfârșit la începutul lunii următoare, pe 1 decembrie. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, le transmite clujenilor scuzele sale pentru inconveniența creată.  Totuși, el susține că i-a anunțat din timp că lucrările vor crea neplăceri și i-a sfătuit să evite pe cât posibil zonele respective.

„Ați văzut că a fost un trafic infernal, din nefericie, pe Calea Baciului. Ne cerem scuze, ne pare rău de necesitatea efectuării lucrărilor de modernizare și de disconfortul pe care îl creăm. Anunțăm din timp că se fac lucrări, am informat cetățenii, le-am spus să evite zonele respective pe cât posibil și să își ia un timp mai mare la plecare când trec prin zona respectivă”, a spus Emil Boc la radio.


Chiar dacă acum lucrările de modernizare aduc disconfort, după ce vor fi finalizate, cetățenii se vor putea bucura de condiții mai bune pe Calea Baciului:

„I-am informat pe cetățeni, dar e ca și când îți zugrăvești o casă și o faci frumoasă. După ce trece deranjul, altfel trăiești toată viața în ea, nu doar pentru câteva momente. Și acolo sper ca marți să putem spune «Da! E finalizat șantierul» și să mergem mai departe în alte condiții pe Calea Baciului. Asta este partea plină a paharului.”


CITEȘTE ȘI:

Clujenii, exasperați de lucrările de lărgire pe Calea Baciului. Traficul e infernal. FOTO/VIDEO

 


Adio, ambuteiaje pe Calea Baciului? A început lărgirea podețului ce „sugruma” circulația

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter