Electric Castle

Care sunt primii artiști anunțați pentru a opta ediția a festivalului Electric Castle?

Electric Castle a anunțat primele nume care vor urca pe scena festivalului în cea de-a opta ediție.

 

 


Mult iubitul festival Electric Castle organizează a opta ediție în 2021 și a anunțat primii artiști care vor urca pe scena EC vara viitoare.

 


Electric Castle ediția a 8-a în 2021

Astfel, primii artiști anunțați sunt Twenty one pilots, Gorillaz și Deftones.

„Aceasta este raza noastră de speranță. Ne așteptăm la vara viitoare, având în vedere contextul. Întreaga industrie a festivalurilor se adaptează și căutăm cu toții soluții pentru ca festivalurile să aibă loc în 2021.


Ca întotdeauna, am lucrat pentru a vă oferi cea mai bună gamă posibilă.

Toate biletele disponibile de acum înainte sunt FlexiPasses. Asta înseamnă că primiți cel mai bun preț disponibil și rambursarea integrală în cazul în care festivalul este amânat.


Pentru doar 100 de lei avans, vă puteți bloca FlexiPass la prețul de vânzare de iarnă (599 lei) și puteți plăti diferența în iunie. Ofertă disponibilă în timpul vânzării flash până la 30 noiembrie, 23:59: electriccastle.com/tickets

Prețul complet va ajunge la 799 lei

De asemenea, răspândiți acest poster, spuneți-ne mai jos cu cine doriți să veniți și s-ar putea să câștigați 4 X GA pentru EC8.


Câștigătorul va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook, mâine la prânz”, au scris organizatorii Electric Castle pe Facebook.

 

 

 

 

abonare newsletter